Bonito logo
Bonito logo
Proizvod bonito

Začini i dodaci jelima

Začini i dodaci jelima

Aromatični dodaci jelima potrebni su kao poboljšivači okusa. Spretno kombinovani i pravilno dozirani, začini bude osjetila, kako vrhunskih gastronomskih delicija, tako i svakodnevnih jela.

Kopar - Mirođija

Kopar - Mirođija

Pakovanja

Open arrow
  • 7g

Nutritivna vrijednost

Open arrow
  • Energetska vrijednost:

  • Proteini:

  • Ugljeni hidrati:

  • Masti:

  • So:

  • *Prosječna nutritivna vrijednost na 100g proizvoda

Kopar je porijeklom iz Azije, a u 1. vijeku počeo se upotrebljavati po srednjoj Evropi. Odlična je kombinacija s jelima od ribe ili morskih plodova, ali i vegetarijanskim jelima sa špinatom, ciklom ili krumpirom. U pripremi zimnice kopar je fantastičan dodatak kod kiseljenja povrća, posebno krastavaca.