Bonito logo
Bonito logo
Bonito inspiriše

Bonito inspiriše – Jesenji vikend u prirodi

Pizza specijali

Ko još kao mi voli šarenu jesen, dobro društvo i ukusnu hranu? Upravo su to sastojci zabavnog Bonito druženja sa Majom, Tanjom i Aleksandrom koje će i vas inspirisati za jesenji vikend u prirodi sa najdražima. Pogledajte video i saznajte koje ukusne recepte je ekipa spremala uz pomoć chef-a Predraga Tošića, mr gastronomije.

Domaći brend prehrambenih proizvoda Bonito vas sa zadovoljstvom inspiriše da odvojite vrijeme za sebe, uživate u čarima jeseni, okupite dobro društvo i nahranite svoju dušu onim što najviše volite! Slano ili slatko, bogato ili lagano, sa ljubavlju spremite svoje jesenje specijalitete, a sigurno ćete pomoć pronaći i u nekim od kvalitetnih Bonito proizvoda.

Dame su učinile ovaj dan nezaboravno veselim, a Predragovo kulinarsko iskustvo i umijeće stvarali su pravu čaroliju okusa sa kvalitetnim sastojcima. Bonito mješavina začina za salatu mediterano unijela je miris i okus mediteranskih plaža i začina u miks salatu, a Bonito čili paprika je bila tajni sastojak za sočne mafine sa vanilijom i čili čokoladom.

Ne treba zaboraviti ni inspiraciju za glavno jelo - šarene ražnjiće sa bogatim okusom grilla koji donosi Bonito mješavina začina za grill. Bilo da ste se zaljubili u neku od ovih ideja ili ste inspirisani da pripremite nešto potpuno novo i iznenadite i sebe i goste, sigurno ćete uživati i odmoriti se kvalitetno, a to je i suština cijele ove ukusne priče. Bonito vam želi mnogo smijeha, zalogaja i jesenje magije.

Za još kulinarske zabave i inspiracije, pratite Bonito na mrežama Facebook i Instagram.