Bonito logo
Bonito logo
Kalipi

Kaliopi – 30 godina kuvamo s ljubavlju

Kaliopi

Svoj 30. rođendan smo obilježili uz velike iskorake i izazovne projekte. Započeli smo partnerstva sa najvećim distributerskim kompanijama u regionu, Nelt d.o.o. Bosna i Hercegovina, D Way d.o.o. Srbija, D Way d.o.o. Crna Gora, Nelt L.L.C. Kosovo i time pokazali da imamo ozbiljne namjere u konstantnom rastu i u narednih 30 godina.

Ovom saradnjom smo otvorili put Bonito proizvodima do polica u još četiri zemlje regiona. Osim toga, povjerenje su nam ukazali i veliki evropski lanci poput Lidla, Kauflanda, Bile, Penia, Špara, Merkatora i mnogih drugih, kojima će u godini biti isporučeno preko 10.000 tona kečapa uz ostale proizvode.

Srećan rođendan nam je poželjela i umjetnica nevjerovatnog glasa, Kaliopi. Ona je otpjevala divnu pjesmu koja poziva da kuvamo svi zajedno i volimo se uz Bonito. Pogledajte naš rođendanski video iz kampanje „30 godina kuvamo s ljubavlju!“.

Kompanija Mladegs Pak osnovana je 1989. godine i proizvođač je ukusnih i kvalitetnih prehrambenih proizvoda koji se mogu pronaći u preko 16 zemalja širom svijeta. Proizvodni asortiman sastoji se od 270 različitih artikala koji su proizvedeni po najstrožim standardima prehrambene industrije. Nastankom kompanije dolazi i do nastanka brenda Bonito, koji danas nosi primat kako po kvalitetu, dugogodišnjem prisustvu na tržištu, tako i po obimu proizvodnje.

„Ovim putem želimo da se zahvalimo našim kupcima koji su nam dali svoje povjerenje, a posebno majkama koje su izabrale nas za pouzdanog partnera u pripremi zdravog i ukusnog jela. Zbog vas već 30 godina kuvamo s ljubavlju!“ poručili smo povodom 30. godišnjice.

Oduvijek smo se smatrali zaštitnicima majki i porodice, te isticali važnost iskazivanja zahvalnosti majkama za posao koji svakodnevno čine za nas.