Bonito logo
Bonito logo
Zahvalnost majkama

#HvalaMama!

Zahvalnost majkama

Zadovoljstvo nam je bilo već petu godinu zaredom, krenuvši od mjeseca maja kada se i obilježava Dan majki, odvažno istaći da je majka stub društva. Slogan #HvalaMama nas je zbližio u hiljadama sa najljepšim porukama zahvalnosti majci. Vrijedilo je podsjetiti na čemu smo sve zahvalni majkama čija se žrtva i ljubav ne mogu izmjeriti.

Mišo Lambić, direktor prodaje kompanije je povodom ovih aktivnosti izjavio: „Sebi smo postavili zadatak da na sto svakog domaćinstava dostavimo samo proizvode od provjereno uzgojenih sirovina dokazanog kvaliteta. Majke kao stub svake porodice biraju samo najbolje za svoje najdraže, a akcija #HvalaMama je još jedna od aktivnosti kojima Bonito kontinuirano radi na podizanju svijesti o značaju i položaju majki“.

Bonito je domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje domaćica u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta. Bonito proizvodi su dio porodičnog obroka u preko 20 zemalja širom svijeta.