Bonito logo
Bonito logo
Zahvalnost majkama

Donacija majkama

Zahvalnost majkama

Dana 14. 05. 2018. godine ozvaničili smo vrijednu donaciju Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC RS i na taj način dali svoj doprinos u obilježavanju Dana majki. Na konferenciji za medije održanoj u prostorijama UKC RS, okupljenima su se obratili načelnica Klinike, prof. dr Vesna Ećim i Slobodan Hajder, pomoćnik direktora UKC RS za medicinske poslove.

„Ovo su lijepi momenti potvrde da uvijek ima dobrih ljudi velikog srca. Kada su nas pitali šta to nama treba mi smo uglavnom navodili ono što je nama potrebno u toku našeg dnevnog posla i nešto što se veoma bzo troši, a to su posteljine, spavaćice, papuče, s tim da su zaposleni iz ove kompanije izrazili želju da osvježe, okreče i uljepšaju neke naše prostorije i ja im se još jednom zahvaljujem“, istakla je načelnica prof. dr Vesna Ećim.

Pomoćnik direktora UKC RS Slobodan Hajder je naglasio: „Svi znamo i pratimo priču o negativnom prirodnom priraštaju i potrebi da se na neki način pomogne u podizanju nataliteta i podizanju svijesti o značaju ovog dijela Kliničkog centra. Jedna ovakva donacija ne samo da je materijalna pomoć, nego na neki način marketinški potez u osvještavanju stanovništva“.

„Mi smo stali iza Dana majki kao jednog od najvažnijih dana u godini i smatramo da treba da se obilježava čitav mjesec maj u tom znaku i da im na taj način damo pažnju koju zaslužuju. Prethodnih godina radili smo brojne aktivnosti povodom ovog dana i ove godine smo se odlučili za donaciju Klinici za ginekologiju i akušerstvo. Slijedeći potrebe Klinike, donacija će biti usmjerena na potrošni materijal i osvježavanje prostorija Klinike, te se nadamo da će i druge kompanije uvidjeti naš primjer i krenuti društveno odgovornim putem“, poručila je Mirjana Jukić, portparolka kompanije Mladegs Pak i brenda Bonito.

Naša poruka je ostala ista, nastavićemo sa društveno odgovornim poslovanjem, posebno kada su u pitanju najosjetljivije kategorije društva.

Ovom prilikom smo poručili da su majke stub svake porodice i društva uopšte, te da jačanjem uloge majke, možemo osnažiti i društvo. Upravo zbog toga i majčinskog posla koji obavljaju skrenuli smo iznova sa zadovoljstvom svima pažnju da su majke stvarni superheroji.