Novosti

Promocija BONITO Kečapa u novoj ambalaži

BONITO prikuplja, a Vi birate najbolje recepte!

Da li hrana može da ima ukus strasti? Uz kečap BONITO u novoj ambalaži, hrana dobija poseban ukus.
28.aprila u piceriji Corso u Banja Luci, predstavili smo omiljeni, BONITO kečap u novom ruhu, te uz konzumaciju još jednom dokazali njegov kvalitet. Prisutni na promociji imali su priliku da pogledaju prvu epizodu naše telenovele, koja novu ambalažu kečapa BONITO predstavlja na zanimljiv način. Ugodna atmosfera, španska muzika i ples, rezultirali su velikim zadovoljstvom prisutnih, koji su iskazali interesovanje za prikazivanje naredne epizode telenovele „Que Bonito!“.

Međunarodna atletska trka u Banjaluci ,,Banja Luka 2015“

U okviru programa obilježavanja dana grada Banja Luka, održana je je 22. aprila 2015. godine, tradicionalna petnaesta međunarodna ulična atletska trka „Banja Luka 2015“. BONITO prepoznaje i podržava društveno odgovorne projekte, te smo se našli u svojstvu sponzora i ove manifestacije. Ulicama Banjaluke pored seniora, trčali su i juniori, kadeti i pioniri. Svi učesnici u trci su istinski pobjednici, koji su svome gradu poklonili nešto veliko, a mi smo najboljima uručili poklon pakete BONITO proizvoda. Zdrav život, druženje i zajedništvo građana su stavke važne u održavanju pravilne strukture društva, zbog čega smatramo da je Dan grada Banja Luke i ulična trka primjer događaja koje treba propratiti i podržati u budućnosti.

Podržali smo sedmu ,,Kotorvarošku kotlićijadu“

U nedjelju 19. aprila u Kotor Varošu održana je tradicionalna sedma ,,Kotorvaroška kotlićijada“, povodom obilježavanja 24. aprila Dana opštine Kotor Varoš. Tom prilikom smo sponzorisali, već četvrtu godinu za redom, ovu gastronomsku manifestaciju i pomogli majstore kotlića sa neizostavnim BONITO začinima, kečapima, biberom i mnogim drugim proizvodima iz našeg bogatog asortimana. Dobra atmosfera i raznovrsnost gastronomskih specijaliteta pružila je priliku svim učesnicima i posjetiocima da se uvjere u višestruko nagrađivan kvalitet BONITO proizvoda. S obzirom da posebnu pažnju pridajemo unaprijeđenju promocije i komunikaciji sa potrošačima, planiramo da i narednih godina budemo u svojstvu glavnog sponzora ,,Kotorvaroške kotlićijade“.