Novosti

TAKMIČENJE U BONITO RECEPTIMA PROMOVISANO U BANJALUCI I SARAJEVU

U tržnim centrima “Tropic” u Banjaluci i “Bingo” u Sarajevu BONITO je promovisao novo takmičenje za kulinare i ljubitelje ukusnih jela. BONITO očekuje da na njegovu facebook stranicu pristignu recepti jela sa kečapom BONITO do 27. maja 2015. godine. Najboljih 8 recepata biće nagrađeni kućanskim aparatima i poklon paketima, a neće nedostajati ni anonimnosti jer će isti biti objavljeni u časopisima "Blic Žena" i "Azra". Iz BONITA naglašavaju da se princip glasanja za predložene recepte na facebook-u realizuje na način međusobnog glasanja prijavljenih takmičara. Dakle, potrebno je da tri puta po jedan glas dodijele za različite recepte, a jedan od njih može biti i vlastiti. Princip glasanja je porukom u komentarima. Srećno!!!

BONITO prikuplja, a Vi birate najbolje recepte!

BONITO prikuplja, a Vi birate najbolje recepte!

Do 22.05. pošaljite nam Vaš recept sa BONITO kecapom u inboks naše Facebook stranice. Od 23. do 29.05. glasanjem odlucite koji je najbolji od njih.

BONITO PODRŽAO MEĐUNARODNU ULIČNU TRKU ,,PRIJEDOR” 2015

Atletičarka Amela Terzić pobjednica je 22. međunarodne ulične trke u Prijedoru, dok je u muškoj konkurenciji slavio Kenijac Žoel Maina Mvangi. Na uličnoj trci ,,Prijedor 2015” učestvovali su atletičari iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Kenije. BONITO je poklon paketima nagradio najuspješnije u 24 trke, a novčanim nagradama najbolje među seniorkama.
“Zadovoljstvo je vidjeti veliki broj takmičara, ljubitelja sporta, koji svojim prisustvom uveličavaju obilježavanje Dana grada Prijedora, grada koji njeguje sportski duh i zdrav život. Takmičarski duh obilježje je i naše kompanije koja na ovaj način želi da podrži ovaj sportski događaj”, poručio je Mišo Lambić, izvršni direktor prodaje kompanije ,,Mladegs pak” iz Prnjavora.
Organizator Međunarodnih uličnih trka je Atletski klub Prijedor.

BONITO podržao prvenstvo u karate za djecu

22. Državno prvenstvo u karateu za djecu održano je 09. maja 2015. godine u sportskoj dvorani Univerziteta u Banjoj Luci. Na prvenstvu su učestvovala 453 takmičara iz 70 karate klubova iz Bosne i Hercegovine. Prva mjesta zauzeli su takmičari iz klubova ,,Energija” iz Banja Luke, ,,Champion” sa Ilidže i ,,Viktoria” iz Žepča. BONITO je nagradio najuspješnije karate majstore.

„BONITO“ iznenađenje izletnicima na Mlinskoj rijeci

BONITO je za Prvi maj iznenadio izletnike na Mlinskoj rijeci. BONITO proizvodi, frizbi, društvene igre, kačketi i majice, samo su neki od poklona iznenađenja koji su 1. maj učinili nezaboravnim. Družili smo se, zabavili, i sve zabilježili kamerom!