Novosti

Bonito turneja počinje

Bonito turneja počinje

6. Septembra 2015. godine započela je Bonito turneja u marketima širom BiH. Prvo gostovanje bilo je u Banjoj Luci, koje se zatim nastavilo u Bijeljini, Doboju, Zvorniku, Brčkom, Sarajevu i brojnim drugim gradovima. Za naše cijenjene potrošače smo sa ljubavlju i pažnjom pripremili sjajne Bonito proizvode, kao i pregršt ugodnih iznenađenja i poklona. Pridružite se Bonito turneji u Vašem gradu.

Gostovanje na BN televizij

Gostovanje na BN televizij

U nedjelju, 23.08. u okviru emisije ,,Nedjeljno popodne" BN televizije, imali smo čast da predstavimo našu kompaniju i proizvode Bonito! Degustacija Bonito kečapa, pokloni i prijatno druženje uljepšali su kraj sedmice. Zahvaljujemo se Radio televiziji BN i svim cijenjenim ljubiteljima Bonito proizvoda koji su prisustvovali druženju u Prnjavoru.

Podržali smo obilježavanje godišnjice obaranja Ginisovog rekorda u pripremi riblje čorbe

Rekord

Opština Prnjavor i Sportsko ribolovno društvo “Ukrinski cvijet" upriličili su 16. avgusta 2015. godine kod akumulacionog jezera Drenova, obilježavanje godišnjice obaranja Ginisovog rekorda u pripremi riblje čorbe. Proizvodi Bonito bili su dio ove sjajne manifestacije i proslave rekorda od 3.804 kilograma, koji su Prnjavorčani postavili u pripremi ovog specijaliteta. Bonito kečap i začinski program pomogli su kulinarskim majstorima u kreiranju nenadmašivog ukusa i arome.

ZAVRŠENO TAKMIČENJE U BONITO RECEPTIMA

BONITO takmičenje za kulinare i ljubitelje ukusnih jela je završeno. Domaćice širom regije slale su recepte sa BONITO kečapom i prateće fotografije,te na taj način pokazale svoju kreativnost. Međusobnim glasanjem učesnica, izabrano je osam najboljih recepata koji su nagrađeni kućanskim aparatima, poklon paketima, i objavljeni u magazinima „Blic Žena“ i „Azra“.

Pjesmom do sjajnih nagrada

Pjesmom do sjajnih nagrada

U okviru programa obilježavanja dana grada Banja Luka, održana je je 22. aprila 2015. godine, tradicionalna petnaesta međunarodna ulična atletska trka „Banja Luka 2015“. BONITO prepoznaje i podržava društveno odgovorne projekte, te smo se našli u svojstvu sponzora i ove manifestacije. Ulicama Banjaluke pored seniora, trčali su i juniori, kadeti i pioniri. Svi učesnici u trci su istinski pobjednici, koji su svome gradu poklonili nešto veliko, a mi smo najboljima uručili poklon pakete BONITO proizvoda. Zdrav život, druženje i zajedništvo građana su stavke važne u održavanju pravilne strukture društva, zbog čega smatramo da je Dan grada Banja Luke i ulična trka primjer događaja koje treba propratiti i podržati u budućnosti.