Lagani obroci

Brz tempo života iziskuje od vas jednako brza i zdrava rješenja za jelo. Predstavljamo vam Zobenu ovsenu kašu, pahuljice i mekinje od žitarica za čiju pripremu je potrebno svega nekoliko minuta, a vašem tijelu će podariti potrebnu energiju. Kombinujte proizvode i okuse, te kreirajte lagani obrok po mjeri vašeg organizma za Bonito početak dana.

Zobena – ovsena kaša s malinom

Ražene mekinje

Mekinje predstavljaju ljuske žitarica koje nastaju kao produkt njihovog mljevenja, te se njihova konzumacija preporučuje za laku i brzu probavu. Podarite vašem organizmu osjećaj lakoće i opuštenosti, te uključite Bonito mekinje u svakodnevnu upotrebu. Ražene mekinje odličan su izvor dijetalnih vlakana i lignana, te su bogate celulozom. Uključite ovu zdravu namirnicu u vašu ishranu kroz bezbroj kombinacija kojim ćete pozitivno uticati na zdravlje.

Priprema: 2 supene kašike raženih mekinja potopite u šolju mlijeka, čaja ili voćnog jogurta. Nakon što omekane, možete ih konzumirati. Ražene mekinje možete koristiti i kao dodatak za kašu, musli ili umiješane u hljeb i peciva.

Pakovanje: 450g